Senseris
Senseris

Home

Senseris is een groeiende internationaal opererende technische handelsonderneming.

Wij bieden een ruim assortiment voor diverse toepassingen aan off grid energie systemen en de proces industrie waarbij de focus ligt op duurzaamheid.

Met trots presenteren wij in de off grid energie systemen de producten van Horizon Fuel Cell Technologies en Pragma Industries. Naast de onderwijs systemen die beide partners bieden, hebben wij ook diverse andere producten met brandstofcel techniek. Van eerste kennismaking met de techniek tot complete laboratorium opstellingen, Senseris heeft het allemaal in huis.

Afsluiters bieden wij in alle denkbare varianten en afmetingen voor elke toepassing en medium. De productie van de componenten vindt plaats bij onze partner DESW in China, de assemblage  in Europa.

Voor klantspecifieke oplossingen met betrekking tot componenten, draaidelen, freesdelen, gereedschap voor machines en printplaten hebben wij een scala aan mogelijkheden. Flexibiliteit, vakmanschap en meedenken met de klant tegen redelijke prijzen.

De consument die geïnteresseerd is in brandstofceltechniek, kan daarvoor ook bij ons terecht: fuel cell consument

Vindt u niet wat u zoekt op de website? Dit is slechts een greep uit de vele standaard mogelijkheden.

Wij zijn vrijwel altijd in staat om met ons netwerk aan leveranciers een (klantspecifieke) oplossing voor u aan te dragen tegen een aantrekkelijk en concurrerend prijsniveau.

Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van het contact formulier of bel ons op 0297 - 250113.